Sanayi Tipi Ocak Az Yanıyor

Sanayi tipi ocak az yanıyor gibi sorunlar ile karşı karşıya kaldığınız zaman ilk önce yapmanız gereken şey ocak gözlerinin gaz ayarının doğru şekilde yapılıp yapılmadığına bakılmalıdır. Sanayi tipi ocaklarda ocak seçiminin doğru yapılması ve bağlantılarının doğru ve eksiksiz şekilde yapılması gerekir. Sanayi tipi ocaklarda da her ocak gözünün ayrı ayar yapılması gerekir. Diğer tip ocaklarda gaz ayarının yapılması çok daha kolaydır. Ancak sanayi tipi ocaklarda ocak gözü gaz ayarının yapılması çok daha önemlidir. Sanayi tipi ocak gaz ayarının yapılması için teknik ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Ocak gözleri neden az yanar?

Ocak gözleri bazen düzgün şekilde yanmaz ya da hiç yanmaz. Bu durumun bazı sebepleri vardır.

• Ocak gözlerinin az yanmasının ilk sebeplerinden biri gaz ayarının doğru şekilde yapılmamasıdır. Her ocak gözü için ayrı gaz ayarının yapılması gerekir.
• Ocak gözlerinin kirli olması, gazın istenilen düzeyde çıkmasını engeller. Bunun ocak gözlerinin düzenli olarak temizlenmesi gerekir.
• Ocak gözü kapaklarının emniyetli ve doğru şekilde yerleştirilmemiş olması da ocağın az yanmasına sebep olabilir.
• Son olarak ocak gözlerinin az yanması gaz vanasının kapalı olması ya da eğer LPG’li ocak ise tüpün bitmiş olmasıdır.

Sanayi tipi ocaklar, fazla personelli iş yerlerinin yemekhanelerinde, okul yemekhanelerinde, restoranlarda ve bunun gibi yerlerde kullanılır. Böyle yerlerde yemeklerin belirli bir hızda ve sürede çıkarılması gerekir. Ancak ocaklar çoğu zaman problem ya da arıza çıkarabilir. Böyle bir durumda sanayi tipi ocak tamir ve bakım servisimizi arayarak ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 91 Ortalama: 2.4]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın