Elektrikli Döner Ocağı Tamir Servisi

Elektrikli döner ocağı tamir servisini arayarak arızalı döner ocağınızı tamir ettirebilirsiniz. Elektrikli döner ocağı montajı yapan ustalarımız arızalı cihazınızı isteğe ya da şartlara göre yerinde gelerek titiz ve itinalı bir çalışma ile onarımını yaparlar. Elektrikli döner ocağının montajı yapılmadan önce yerinin tespiti önemlidir. Sonradan yerini değiştirmek istenildiği zaman elektrikli döner ocağı teknik servisini aramanız yeterlidir.

Elektrikli döner ocağı montajı nasıl yapılır?

• Cihaz montajı yapılmadan önce ürünün konulacağı yerin etrafındaki bölmeler yanmaz malzemeden yapılmalıdır. Eğer yanmaz malzemeden yapılmamışsa 20 cm mesafe konulmalıdır.
• Elektrikli döner ocağı montajının yapılacağı yerde tüm elektrik bağlantısı tamamlanmış olmalıdır.
• Montajın yapılacağı zemin düz ve terazide ölçülerek düzgün olup olmadığı belirlenmelidir.
• Setaltı tezgah üzerine konulacaksa tezgah ayaklarının ayarlanabilir olması önemlidir. Ayakların da terazi dengesinin kurulmuş olması gerekir.
• Endüstriyel elektrikli döner ocağı bakım ve montaj hizmeti sırasında muhakkak güvenlik detayları ve tesisatın montaja uygun olup olmadığı belirlenmelidir.
• Cihazın montajı bittikten sonra çalıştırılarak doğru ve düzgün şekilde yanıp yanmadığı kontrol edilir.

Elektrikli döner ocağı temizlik ve bakımı yapan servisi arayarak cihazınızın periyodik bakımını yaptırabilirsiniz. Cihazın temizliği sırasında dış yüzey ve tepsi yağ haznesi yumuşak sünger ve sıvı temizlik malzemeleri ile temizlenmelidir. Her kullanımın ardından cihazın tepsi yağ haznesinin koku ve bakteri üretmemesi ve hijyen açısından temizlenmelidir. Cihaz temizlenirken, aşındırıcı, leke sökücü kimyasallar yani tuz ruhu, cif gibi maddeler asla kullanılmamalıdır.

Elektrikli döner ocağı periyodik bakımı yapan elemanlarımıza bakımını yaptırdığınız cihazınızın daha verimli çalışmasını da sağlamış olursunuz. Elektrikli döner ocaklarının kullanım süreleri 10 yıldır ve kullanım sıklığına bağlı olarak minimum altı ayda bir bakımının yapılması gerekir. Elektrikli döner ocağı tamircisi arkadaşlarımız cihazının bakımını titizlikle yerinde gerçekleştirebilirler.

Elektrikli döner ocakları, kullanılmadığı zamanlarda muhakkak kapalı tutulmalıdır. Elektrikli döner ocakları açık alanlarda değil kapalı alanlarda daha fazla verimli olurlar. Elektrikli döner ocaklarının ortam çalışma sıcaklığı 24 derecedir. Bu derecenin altında istenilen performansı gösteremezler. Cihazların çalışma sıcaklığı ise -10 ile +50 derecedir. Her ne olursa olsun arızalı, bakımı gelmiş elektrikli döner ocağı tesisatçısını arayarak cihazın bakım ve onarımını vakit geçirmeden yaptırmalısınız.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 2 Ortalama: 4.5]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın