Doğalgazlı Lokanta Ocak Servisi

Doğalgazlı lokanta ocak servisini arayarak arızalı lokanta ocağınızı tamir ettirebilirsiniz. Genel olarak ayaklı ocak ya da setüstü ocak olarak bilinen lokanta ocakları, toplu yemek yapan yerlerde, lokantalarda, turistik mekanlarda, otellerde ve bir çok işletmede kullanılan endüstriyel ocaklardır.

Endüstriyel lokanta ocakları nelerdir?

• Tek gözlü lokanta ocakları
• İki gözlü ayaklı lokanta ocakları
• Üç gözlü setüstü lokanta ocakları
• Dört gözlü set üstü ve ayaklı lokanta ocakları
• Kuzine ocaklar
• Elektrikli pleyt ısıtıcılar
• Setüstü elektrikli ocaklar
• Tüplü lokanta ocakları

Farklı ebatlarda ve büyüklükte üretilen lokanta ocakları 2 yıl garantilidir. Gazmer onayı ve CE belgeli olan bu ürünlerde zamanında yapılmayan bakımları ya da düzenli yapılmayan temizlikleri yüzünden bazı arızalanmalar görülebilir. Arızalı doğalgazlı lokanta ocağınız varsa vakit geçirmeden işini en iyi şekilde yapan tecrübe sahibi olan çalışanlarımızdan hizmet alabilirsiniz.

Doğalgazlı lokanta ocaklarında gaz emniyet sistemi bulunmaktadır. Paslanmaz çelik gövdeli sanayi tipi bu ocaklar, uzun ömürlüdür. Bakımsız kalmış, herhangi bir arıza verdiğinde üzerinde durulmamış, bozulmaya başlamış lokanta ocaklarınız varsa yapmanız gereken doğalgazlı lokanta ocağı tamir eden ustalarımızı aramaktır.

Lokanta ocakları, doğalgazlıdan Lpg’ye, Lpg’den doğalgazlıya ya da tüplüye çevrilebilmektedir. Bunun içinde lokanta ocakları gaz dönüşüm hizmeti veren servisimizden istifade edebilirsiniz.

Doğalgazlı lokanta ocaklarındaki arızalar nelerdir?

Doğalgazlı lokanta ocakları, çok fazla  yemek pişirilen ürünlerdir. Zamanla arızalanabilir. Doğalgazlı lokanta ocaklarındaki arızalar arasında gaz borusunun eğilmesinden ya da ana gaz vanasının kapalı olmasından dolayı ocağa gaz gelmiyor olabilir. Bir başka sorun ise devamlı kullanım sonrasında ocak gözleri tıkanmaya başlamıştır. Ocak temizliği yapılırken ocak gözlerinin ıslanması da ocağın çalışmamasına neden olabilir. Ocak gözü kapakları emniyetli şekilde yerleştirilmediği zaman ocak da arızalanmaya neden olabilmektedir. Böyle bir durumda doğalgazlı lokanta ocakları tesisatçısını aramaktır.

Doğalgazlı lokanta ocaklarının temizliği de önemlidir. Yağlı artıkları leke çıkarıcı, aşındırıcı temizlik kimyasalları yerine ılık su ve yumuşak süngerle yağ parçacıkları temizlenmelidir. Ocak yüzeyinde iz bırakacak spreyler, metal fırçalar, metal tencere temizleyicileri gibi ürünler kesinlikle kullanılmamalıdır.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 5 Ortalama: 4.2]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın