Doğalgazlı Döner Ocağı Tamir Servisi

Doğalgazlı döner ocağı tamir servisini arayarak arızalı döner ocağınızı tamir ettirebilirsiniz. Dönerin yapıldığı döner ocaklarının türleri ve modelleri farklıdır. Teknik özellik bakımından da birbirinden farklılık gösterebilir. Ancak ne olursa olsun belli bir süre sonra performans düşüklüğü yaşayabilir ve döner ocaklarında arızalanmalar görülebilir. Bu durumda yapmanız gereken şey doğalgazlı döner ocağı tamircisine ulaşmaktır. Döner ocaklarınızı daha uzun süre kullanmak istiyorsanız doğalgazlı döner ocağı bakımı yapan ekibimiz itinalı bir çalışma ile cihazınızın problemlerini en hızlı bir şekilde çözüme kavuşturur.

Döner ocağında oluşabilecek arızalar nelerdir?

• Radyanlarda patlamalar olabilir. Bunun sebebi fazla ısınan ve deforme olan aynı zamanda gazın çok fazla açık olması radyanların patlamasına sebep olabilir.
• Döner ocaklarında bozulan gaz muslukları
• Radyan tellerinin bozulmaya başlaması
• Döner ocağı rezistansının bozulması
• Termokulpun değişmesi

Doğalgazlı döner ocakları iki kademeli emniyetli gaz musluğu ile üretilir. Bu ürünlerde ayrıca kontrolsüz sönen radyanlara ulaşan gazı kesmek için otomatik devreye giren termokupl vardır. Deforme olmuş, artık yeterli verim alınamayan radyanlar için döner ocağı radyan değişimi arkadaşlarımız tarafından tamir ve bakımı gerçekleştirilmektedir. Aynı zamanda bozulan gaz musluklarının değişimi de bu konuda tecrübe sahibi olmuş ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Doğalgazlı döner ocakları paslanmaz saçtan üretilir. Doğalgazlı döner ocakları istenirse Lpg’ye dönüştürülebilir. Dönüşüm yapılabilmesi için enjektör değişikliği yapılmalıdır. Doğalgazlı döner ocağı dönüşümü yapan ustalarımızı arayarak hizmet alabilirsiniz.

Döner ocaklarının temizlik ve bakımı normal günlük temizlik ve bakımının yanında en az altı ayda bir periyodik bakımının da yapılması gerekmektedir. Döner ocağı periyodik bakım için teknik servisimizi arayabilirsiniz. Cihazın günlük temizliği, ılık sabunlu su ve yumuşak bezle yapılmalıdır. Ocağın yüzeyinde herhangi bir aşınma, çizik oluşmaması için tuz ruhu, cif gibi maddeler kullanılmamalıdır. Tazyikli su ve buhar basıncı kesinlikle tatbik edilmemelidir. Döner ocağında döner eti pişerken akan yağların toplandığı yağ tepsisi her gün titizlikle temizlenmelidir. Döner ocağı temizlenirken havalandırma deliklerine su kaçırılmamasına dikkat edilmelidir. Sizin de bakımı gelmiş döner ocağınız varsa döner ocağı bakımı hizmeti veren servisimizi arayabilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 3 Ortalama: 4]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın