Yemek Dinlendirme Ocağı Arıza Servisi

Yemek dinlendirme ocağı arıza servisini arayarak elektrikli yemek dinlendirme ocağınızı tamir ettirebilirsiniz. Elektrikli benmariler, yemeği sıcak tutan endüstriyel yemek dinlendirme cihazlarıdır. Elektrikli modellerinde bulunan termostat sayesinde ısı kontrolü yapılabilmektedir. Gövdesi paslanmaz çelikten ve kapağı bulunan kaplarıda paslanmazdır. Arızalı gazlı yemek dinlendirme ocağı tamir eden ustaya ulaşarak arızanın tamir edilmesini talep edebilirsiniz.

Yemek dinlendirme ocağı çeşitleri nelerdir?

• Elektrikli, hareketli ve dolaplı yemek dinlendirme ocağı
• Elektrikli, hareketli, taban raflı yemek dinlendirme ocağı
• Elektrikli hareketli, servis raflı, çekmeli yemek dinlendirme ocağı
• Setüstü doğalgazlı yemek dinlendirme ocağı
• Setüstü Lpg’li yemek dinlendirme ocağı
• Setüstü elektrikli yemek dinlendirme ocağı

Setüstü yemek dinlendirme cihazları, tekli, ikili, üçlü, dörtlü ve beşli olarak üretilmiş, Lpg ve doğalgaza uyumlu bu setüstü yemek dinlendirme ocaklarında elektrikli ve hareketli olanlarında ikisi frenli ikisi frensiz olmak üzere tekerleklerinde fren sistemi bulunmaktadır.

Yemek dinlendirme ocakları, self servis lokantalarda, börekçilerde, yemekhanelerde, otel yemekhanelerinde, turistik mekanlarda, fabrikalarda ve bunun gibi yerlerde yemeğin sıcak kalmasını sağlamak amacıyla üretilen endüstriyel mutfağın vazgeçilmez ekipmanlarından biridir. Yanınızda bakımı yapılacak yemek dinlendirme ocağınız varsa yemek dinlendirme ocağı bakımı teknik servisini arayabilirsiniz. İstanbul’da her ilçede bulunan ekibimizden bakım ve onarım servisi hizmetini alabilirsiniz.

Yemek dinlendirme ocağı temizlik ve bakımı nasıl yapılmalıdır?

Yemek dinlendirme ocağı temizlik ve bakımı için bazı noktalara dikkat edilmelidir. Temizlik işlemi yapılırken türüne göre elektrikli ise elektrikten çekilmeli, gazlı ise gaz vanasından kapatılmalıdır. Bu işlemler bitirildikten sonra yüzeyi çizmeyecek temizlik maddeleri kullanılmalıdır. Tazyikli su ya da tazyikli buhar ile temizlenmemelidir. Yemek dinlendirme ocağı bakımını yerinde yapabilecek ustalarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Yemek dinlendirme ocaklarında çıkabilecek arızalar, rezistans gücünün azalması, rezistansın arızalanması olabilir. Gazlı modellerinde ise gaz kaçağı problemi olabilir. Gaz dedantörü takılarak gazın kontrolü yapılabilir. Çıkabilecek bir başka arıza türü de muslukların rahat çevrilememesi olabilir. Elektrikli modellerinde bulunan termostat arızalanmış olabilir. Böyle bir durumda vakit geçirmeden yemek dinlendirme ocağı tamir eden ustalarımızdan kaliteli ve profesyonel bir hizmet alabilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 6 Ortalama: 4.3]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın