Börek Fırını Tamiri

Börek fırını tamiri için işini en iyi şekilde yapan ekibimizden destek alabilirsiniz. Pasta börek fırınları Lpg ve Ng ile çalışabilirler. Doğalgazlı börek fırınlarında magnet emniyet ventilli musluklar bulunur. Paslanmaz çelik gövdeye sahiptirler. Pasta börek fırını tamiri servisi yedek parça ihtiyacınızı karşılamak içinde bize ulaşabilirsiniz.

Endüstriyel börek fırını doğalgazdan tüpe dönüşüm tamiri içinde herzaman hizmetinizdeyiz. Elektrikli ve gazlı çeşitleri bulunan börek fırınları, paslanmaz çelik saç kaplı ana gövdeye sahiptir. Gazlı börek fırınları bazı modellerinde gizli baca sistemi bulunurken brülör üzerinde özel havalık ayar klapeleri vardır. Börek fırınları iki yıl garantilidir. Arızası olan, bakımı gelmiş, bozulmuş gazlı börek fırını tamir ustasını arayarak fırınınız tamirini ve bakımını yaptırabilirsiniz.

Börek fırını arızaları nelerdir?

• Gaz kaçakları
• Hava ayarlarının bozulması
• Gaz musluklarının çalışmaması
• Çiğ gaz atıkları
• Brülör tıkanmaları
• İsli yanmalar

Endüstriyel fırınlar olsun ev fırınları olsun zamanla parçalarında paslanma, deformasyon ve sıcaklık sonucu oluşacak aşınmalardan gaz kaçakları ya da farklı arızalanmalar oluşabilir. Periyodik bakımını yaptırmak ve arızaların önüne geçmek için yapmanız gereken tek şey börek fırını teknik servisini aramaktır. Uzman ekibimiz tarafından titiz ve itinalı çalışmalarla ister evinizde isterseniz kendi yerimizde yapacağımız bakım ve onarım ile cihazınızın performansını daha da artırabilirsiniz.

Fırın doğalgaz dönüşümü yapan usta ilk olarak bağlantılara dikkat etmelidir. Bağlantıların kötü yapılmış olması hem gaz kaçağına hem de daha farklı riskleri de beraberinde getirir. Doğalgaz dönüşüm enjektör takımının alınması gerekir. Bu alınacak yeni enjektör takımının fırınınızın marka ve modeli ile uyumlu olması gerekir. Uyumlu enjektörün takılmaması ileride daha farklı arızalara da neden olacaktır. Bu yüzden doğalgaz dönüşümü yapacak teknik servis elemanının fırın marka ve modelini önceden bilmesi çok önemlidir.

Fırınınızda gaz dönüşüm işlemi yapılırken bir başka önemli husus ise doğalgaz hortumudur. Doğalgaz hortumunun sağlam olması gerekir. Bağlantı yapıldıktan sonra sabitleme işlemi yapılır. Bazı durumlarda gaz vanalara gelmeyebilir. Bunun sebebi ya gaz vanasının açık olmaması ya da gaz hortumunun bükülmüş olmasıdır.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 2 Ortalama: 3]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın