Endüstriyel Pasta Börek Fırını Tamiri

Endüstriyel pasta börek fırını tamiri için profesyonel hizmet veren firmalardan istifade edebilirsiniz. Endüstriyel pasta fırınları doğalgazdan tüplüye, tüplüden doğalgazlıya dönüştürülebilmektedir. Endüstriyel pasta, börek fırını dönüştürme işlemi için teknik servis yardımı ile yaptırmanız faydanıza olur.

Endüstriyel fırın bakımı ve onarımında hangi işlemler yapılır?

• Endüstriyel fırın bakım ve onarımı için pasta fırını tamiri doğalgazdan tüplüye tüplüden doğalgaza dönüştürme işlemi yapılır.
• Pasta fırını meme değiştirme işlemleri
• Pasta fırını gaz kaçağı bulma işlemleri
• Arızalı musluk brülörleri değiştirilir.
• Deformasyona uğramış saclar değiştirilir.
• Fırın kabinlerinin revizesi gerçekleştirilir.

Endüstriyel pasta börek fırını tamir ustası ile iletişime geçerek ürününüz bakımını, onarımını yaptırabilirsiniz. Arızalı endüstriyel pasta börek fırını tamircisi fırını tamir ederken türüne dikkat etmeli ve buna göre özellikle temizlik ve bakımını yaparken elektrik aksamını çok iyi kontrol etmelidir. Gazlı ya da tüplü endüstriyel pasta börek fırınları için gaz vanasında ya da gaz dedantöründe kaçak olup olmadığını iyice kontrol ederek işe başlamalıdır.

Endüstriyel pasta börek fırın çeşitleri nelerdir?

• Tüplü endüstriyel pasta börek fırını
• Gazlı endüstriyel pasta börek fırını
• Elektrikli endüstriyel pasta börek fırını

Endüstriyel pasta börek fırınları Lpg ve Ng ile çalışabilme özelliğinin yanında doğalgaz ile çalışanlarında magnet emniyet ventili musluklar bulunur. Paslanmaz çelik gövdeye sahip endüstriyel pasta börek fırınlarında yüksek ısıya dayanıklı çift cam özelliği bulunur.

Endüstriyel pasta börek fırını seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Endüstriyel mutfak ürünleri içinde pastane fırınları normal fırınlara göre daha farklı ve ısı gücü yüksek ürünlerdir. Endüstriyel fırınların iç haznesinde ısının eşit olarak dağıtılması için özel baca sistemi vardır. Aynı zamanda zaman göstergesi çift cam özelliği de olmalıdır. Endüstriyel pasta börek fırını seçerken lpg gazı ile doğalgaz dönüşümü yapılabilecek özelliğinin bulunması gerekir.

Endüstriyel pasta börek fırını dönüştürme işlemi, brülör tamiri gibi arızaların oluştuğu fırınlarınızı endüstriyel pasta börek fırın tamiri yapan teknik servislerine başvurarak tamirini yaptırmalısınız. Elektrik ya da gaz aksamında meydana gelebilecek her türlü küçük ya da büyük arızalarda İstanbul içindeki bütün ilçelerde hizmet veren arkadaşlarımızı arayabilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 4 Ortalama: 3]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın