Fırın Brülör Tamiri

Fırın brülör tamiri brülörler, yüksek ısı sonrası zamanla aşınmalara maruz kalabilirler. Fırın brülör değişimi ve bakımı için servisimizi arayabilirsiniz. İstanbul’un tüm semtlerinde geniş servis ağımızla arızalanmış, bakım zamanı yaklaşan fırınlarınızın tüm bakım ve onarımını en iyi şekilde yapmaktayız.

Brülör çeşitleri nelerdir?

• Petekli alev çıkaran brülör
• Uzun brülör
• Uzun petek brülör
• Kuzine brülörü
• Izgara brülörü
• Endüstriyel fırın brülörü
• Lahmacun fırını brülörü
• Poğaça fırını brülörü
• Boru fırın brülörü
• Taş fırın brülörü

Brülör, hava ile yakıtın yeterli miktarda karıştırılarak yakılmasını gerçekleştirir. Fırın brülör tamiri için hizmet veren ekibimizi arayabilirsiniz. Brülör; brülör gövdesi, elektrik motoru, yakıt yağı pompası, yakıt yağ ısıtıcıları, ateşleme trafosu, fotosel, turbülatör, brülör memesi, beyin, vantilatör ve hava ayar klepesi gibi parçalardan oluşmaktadır.

Boru fırın brülörü çift sıra deliklidir. Doğalgazlı boru fırın modelleri 90 cm olarak üretilmektedir. Brülör çeşitleri fırın modeline göre değişiklik gösterir. Izgara brülörü sanayi tipi endüstriyel ızgaralarda alev çıkartan pişirme brülörleridir. Lazer delikli olan ızgara brülörü 25 cmdir. Normal uzunlukta olan uzun brülörün boyu 80 cm’dir ancak uzun petek brülör 110 cm boyundadır.

Endüstriyel mutfak ekipmanlarından biri olan fırınların değişmez parçası fırın brülör çeşitleri içinde taşınabilir endüstriyel tüp gaz fırın brülörü dışında endüstriyel tüp katalitik seramik plaka gaz fırın brülörü de vardır. Bunların yanında pikniklerin vazgeçilmez cihazı mangallarda da yani diğer adıyla barbekülerde de brülör kullanılır. Gaz fırın tüp yakıcı/ızgara brülör barbekü brülör de bunlardan biridir. Barbekü brülörler, kolay temizlenmesi, ısı direncinin olması, su geçirmezliği ve korozyona direnci ile tercih edilmektedir. Ancak dikkatli kullanılmadığı, bakımının yapılmadığı zamanlarda tıpkı cihazların kendisi gibi küçük parçalar da arızalar oluşabilir. Böyle bir durumda fırın brülör tamir ve bakım servisini aramanız gerekir.

Arızalanmış, bakım zamanı gelmiş, artık parçaları eskimiş fırınlarınız için fırın brülör tamiri yapan ustalarımızdan destek alabilirsiniz.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 9 Ortalama: 2.3]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın