Lokanta Ocağı Tamiri

Lokanta ocağı tamiri lokanta ocakları hem lokanta mutfağının genişliği hem de müşteri sirkülasyonuna göre iki gözlü, tek gözlü, üç gözlü, setüstü, tezgah üstü, ayaklı lokanta ocakları şeklinde ihtiyaca göre seçilir. Seçilen lokanta ocaklarının temizliği ve bakımı yapılırken asla yüzeyi aşındırıcı kimyasallar, leke ve yağ çözücüler kullanılmamalıdır. Ocağın soğuması beklendikten sonra ılık sabunlu su ve yumuşak süngerle temizlenmelidir.

Lokanta ocağı çeşitleri nelerdir?

• Setüstü elektrikli lokanta ocağı
• Ayaklı gazlı lokanta ocağı
• İkili tezgah üstü lokanta ocağı
• İkili ayaklı lokanta ocağı
• Setüstü gazlı üçlü lokanta ocağı
• Ayaklı gazlı üçlü lokanta ocağı
• Sanayi tipi doğalgazlı lokanta ocağı
• Tüplü lokanta ocakları
• Yer ocağı
• Elektrikli pleyt ısıtıcılar

Lokanta ocakları çoğunlukla set üstü ocaklar ya da ayaklı ocaklar bilinmektedir. Toplu yemek çıkaran firmaların mutfaklarında, restoranlarda kullanışlı, büyük tencerelerin kullanılacağı özel yapım ayaklı ocaklardır. Yerli üretim olan lokanta ocakları iki yıl garantili ve Gazmer onaylı, CE belgeli setüstü ocaklardır. Ayaklı lokanta ocağı servisini arayarak arızalanmış ocağınızı tamir ettirebilirsiniz.

Lokanta ocaklarında çıkabilecek arızalar nelerdir?

Lokantalar, yemek sirkülasyonu yoğun olan mekanlardır. Bu yüzden lokanta mutfaklarında kullanılan endüstriyel mutfaklar ya da setüstü ocaklar için lokanta ocağı servis hizmetimiz ile İstanbul’un tüm semtlerindeyiz. Teknik servisimizden gaz kaçağı, musluk değişimi, gaz ayarı, brülör değişimi, düzenli bakım hizmetlerimizi çağırabilirsiniz. Lokanta ocakları, ev ocaklarının aksine büyük tencerelerin ve çok miktarda yemeklerin çıkarıldığı yerlerdir. Bu yüzden zamanla bakımsız kalmaları, temizliğinin doğru şekilde yapılmaması durumunda arızalar gösterebilir. Lokanta ocağı servisi çağırdığınızda gelen kişi ocağın bakım ve onarımını yaparken elektrik ya da gaz aksamlarına dikkat etmelidir. Alevlerin çok yüksek isli çıkması, çakmağın çakmaması, brülörün tıkanması, gaz ayarının istenildiği şekilde yapılamaması lokanta ocaklarında çıkabilecek arızalardan bazılarıdır.

Lokanta ocağı tamiri yapan usta ile arızalı setüstü gazlı lokanta ocağı tamirini yaptırabilirsiniz. Gazlı lokanta ocakları, paslanmaz krom çelik saç ve üzeri boyalı demir profil ile kaplanmış ürünlerdir. Ocak brülörü ve gaz musluğu dayanıklı olan setüstü gazlı lokanta ocağı Lpg tüp gazlı ya da doğal gazlı çalışan çeşitleri vardır.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 7 Ortalama: 4.4]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın