Doğalgazlı Sanayi Fırını Tamiri

Doğalgazlı sanayi fırını tamiri sanayi fırınları, evlerde kullanılan fırınlardan oldukça farklıdır. Endüstriyel fırınlar, mekan sahibinin tüm ihtiyacını karşılayacak güç ve boyutta olmalıdır. Sanayi tipi fırınlar, ev tipi fırınlardan daha fazla ısı sirkülasyonu sağlar. Ticari fırınlarda elektrikli, çift yakıtlı ve gazlı olmak üzere üç yakıt seçeneği bulunur. Doğalgazlı sanayi fırını maliyet bakımından daha avantajlıdır. Gazlı fırın tercih edildiğinde de doğalgazlı mı propanlı mı olup olmadığına dikkat edilmesi gerekir. Elektrikli fırınlarda ısının eşit dağılması sağlanırken çoğu zaman gazlı fırınlarda bu dezavantaja düşmektedir. Diğer yandan çift yakıt sistemi ile çalışan fırınlar daha fazla özelliklidir. Daha kaliteli yemek pişirilmesini sağlarken hariçten başka aparatlara gerek yoktur.

Endüstriyel fırın türleri nelerdir?

• Konveksiyon fırınlar
• Deck fırınlar
• Taş fırınlar
• Konveyör fırınlar

Endüstriyel fırın alırken nelere dikkat edilmelidir?

• Endüstriyel fırın tercihi yaparken işletme mönüsü çok önemlidir. Fast food tipi işletmelere konveyör fırınlar, pizza ya da hamur işi yapacak işletmeler taş fırını ya da konveksiyon fırınları tercih edebilir.
• Endüstriyel fırın için seçeceğiniz fırının konacağı alan oldukça önemlidir.

Sanayi tipi fırınlarda standart ürünlerin yanında ek ürünler de tercih edilmektedir. Bu ek donanımlar ihtiyacınıza göre kimi zaman gizli ısıtıcılar kimi zaman pişirme çekmecesi ya da ısıtma çekmecesi olabilir. Bunun yanında sanayi tipi fırınlarda dokunmatik ekranlar, dehidrasyon fonksiyonları ya da pişirmeye geç başlama gibi ek donanımlar da olabilmektedir.

Hemen tüm cihazlarda olduğu gibi sanayi fırınlarında da bakım çok önemlidir. Herhangi bir tamir, onarım ya da periyodik bakım durumunda doğalgazlı sanayi fırını tamiri servisinden destek alınmalıdır. Büyük işletmelerin müşterilerine kusursuz hizmet vermesi, ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli şekilde çıkması için cihazlarının bakımlarının aksatılmaması faydalarınadır.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 7 Ortalama: 3]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın