Hastane Mutfak Cihazları Tamir Servisi

Hastane mutfak cihazları teknik servisi olarak hizmet vermiş olduğumuz kurumlar ve sektörler içinde otel, restoran, caterin firmaları, hastane, askeri tesis, yemekhane ve bunlar gibi bir çok sektöre profesyonel ve teknolojiden en üst düzeyde faydalanan teknik kadorumzla müşteri memnuniyetini gözeterek garantili hizmetler vermekteyiz.

Hastane mutfak cihazları nelerdir?

• Restoranlar, cafeler, otellerde olduğu gibi hastanelerde de endüstriyel mutfak ürünleri kullanılmaktadır.
• Endüstriyel bulaşık yıkama makineleri
• Endüstriyel tezgah tipi buzdolapları
• Endüstriyel hazırlık dolapları
• Eendüstriyel set altı fırınlar
• Endüstriyel sebze parçalama makineleri gibi cihazlar kullanılmaktadır.

Hastane mutfak cihazları tesisatçısı, bu cihazlar genelde catering firmaları, oteller, restoranlar, cafe ve pastaneler gibi büyük ölçekli işletmelerde tercih edilmektedir. Bu tarz hassas cihazların bakım ve onarımı içinde profesyonel bir firmadan destek almanız sizin için en doğru olanıdır.

Endüstriyel mutfak ürünleri seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Endüstriyel mutfak ürünleri seçerken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Bu ürünleri seçerken ihtiyaca uygun şekilde seçilmesi en doğrusudur. Mutfak ürünleri seçilirken çalışma kalitesine, malzeme kalitesine ve ihtiyaca cevap verip vermeyeceğine göre analiz yapılmalıdır. Endüstriyel mutfak ekipmanlarını seçerken ürünleri koyacağınız yerin ölçüleri önemlidir. Endüstriyel mutfak cihazları, modern teknolojiyi kullanan ve maliyetleri önemli ölçüde düşüren ekipmanlardır. Hastane mutfak cihazları tamir eden ustadan alacağınız destek sayesinde hem cihazınızın bakım ve tamiri yapılır hem de profesyonel hizmet veren kimselerden bu konuda yardım almış olursunuz.

Endüstriyel mutfak nasıl olmalıdır?

Müşteri sirkülasyonu büyük olan işletmeler, mutfaklarını endüstriyel mutfaklardan seçer. Bu tür işletmelerin mutfakları, müşteri beklentilerini karşılamalı, en hızlı, kaliteli ve lezzetli şekilde üretim yapılabilmelidir. Ev mutfaklarında kullanılan ürünlerin aksine endüstriyel mutfaklar, dayanıklı olmaları, paslanmaz çelikten üretilmeleri ve uzun ömürlü olmaları dolayısıyla farklıdır. Endüstriyel mutfak ekipmanları, büyük oldukları için konacakların yerin de boyutlarına uygun olmaları gerekir. Bunun yanında yiyeceklerin pişirilmeye hazırlanacağı alan, servise hazırlanacağı alan ayrı olmalıdır.

Endüstriyel mutfaklar, pişirme alanı fırın, ızgara ve ocak olarak üçe ayrılmalıdır. Ayrıca soğuk yiyecekleri saklamak için saklama depoları da aynı zamanda yer almalıdır. Endüstriyel mutfaklarda kullanılan ürünler hem işletmenin iş hacmini karşılamalı hem de müşteri memnuniyetinin ön plana çıkması gereklidir. Tüm bunların yanında mutfak çalışanlarının da tüm bu ekipman içinde rahat şekilde çalışabilecekleri alanları olmalıdır.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 1 Ortalama: 4]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın