Boru Tipi Radyant Isıtıcı Tamir Servisi

Boru tipi radyant ısıtıcı tamir servisi fan arızası durumunda motoru asla sardırmaya çalışmayın ve orjinali dışında yan sanayi bir ürün kullanmayın. Nedeni fanın görevi bir tek gaz atışı değil aynı anda yanma havasını da elde eden hassas ayarda bir parçadır. Fan konusunda Orjinal olmayan bir fanı kullanmanız halinde hem ısıtıcınızı yetersiz çalıştırır, hem de yanlış yanma sonucunda zehirli gazların çıkmasına neden olması kuvvetle muhtemeldir.

Boru tipi radyant ısıtıcı Lpg, Lng, dizel ve doğalgaz ile çalıştırma imkanı vardır. Boru tipi radyant ısıtıcılar zamanla yanlış kullanım ve kalitesiz malzeme sonucu ömrünün kısalmasına sebep olur. Bakım ve montajı için ustalarımız istanbulun tüm ilçelerinde hizmet vermektedir.

1950’li yılların başında dünya üzerinde ve 1990’ların başında da ülkemizde yaygın şekilde kullanılmaya başlayan Radyant ısıtma sistemleri geleneksel ısıtma sistemlerinden oldukça farklıdır. Geleneksel ısıtıcılar, ısı transferini ortam havasına ısıyı ileterek yaparlar. radyant ısıtıcılar ise ısı transferini cisimleri ısıtarak yaparlar. Cisim sıcaklığının artmasıyla beraber atom ve moleküllerin hareketi artarak devam eder. Bunun sonucunda ise ısı ışınımı yani elektromanyetik dalga şiddeti artmaya başlar.

Radyant ısıtıcı çeşitleri nelerdir?

Boru tipi radyant ısıtıcı çeşitleri, tek yakıcılı borulu ve çift yakıcılı borulu olmak üzere iki başlık altında toplanır. Çok yakıcılı borulu radyant ısıtıcılar da kendi içinde D Tipi, E Tipi, F Tipi ve H Tipi olmak üzere dört başlık altında toplanır.

• Düşük yoğunluklu radyant ısıtıcılar
• Tek yakıcılı borulu radyant ısıtıcılar
• Çok yakıcılı borulu radyant ısıtıcılar
• Yüksek yoğunluklu radyant ısıtıcılar

Gazlı borulu tip radyant ısıtıcıların, aspiratör, alüminyum egzoz bağlantı parçası, EPDM çatı izolasyon körüğü olarak üç aksesuarı vardır. Kullanılan aspiratör, yüksek sıcaklığa dayanıklı emiş güçü yüksek fan motoruna sahiptir.

Radyant ısıtıcıların kullanım alanları nerelerdir?

Radyant ısıtıcıların kullanım alanları oldukça geniştir. Fabrikalar, servis istasyonları, atölyeler, stadyumlar, spor salonları, seralar, hayvan çiftlikleri, depolar, hangarlar, ibadet yapılan mekanlar gösterilebilir. Özellikle kötü izolasyonlu yerlerde, açık ya da yarı açık ortamlarda, ısıtılması zor yüksek ve büyük mekanlarda sıklıkla tercih edilmektedir. Radyant ısıtıcılar kazan dairesi ve ekipmanları gerektirmeyen bir yapıya sahiptir. Zemin ve tavan arasında en düşük sıcaklık farkını sağlar. Mekanın alanına göre farklı sıcaklıklarda ortam ısıtılabilir.

Böyle bir durumda boru tipi radyant ısıtıcı bakım servisi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Radyant ısıtıcıyı nerede kullanmak isterseniz isteyin daha fazla verim almak ve uzun ömrünü korumak için konusunda uzman kişilere bakımını yaptırmalısınız.

Okuyucu Puanımız
[Toplam: 6 Ortalama: 3.7]

Yorum Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. İşaretli Alanlar Gerekli *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Bizi Arayın